6. 11. 2012

Kuchař budoucnosti - praktické informace o zdravém jídle

Jedním z cílů našeho cohousingu je vybudovat na 4 hektarech (později více) postupně malou ekofarmu. Aktuálně jsme ve fázi návrhu celého prostoru a to ve spolupráci s naším kamarádem Radovanem Škúcim - vášnivým zahradníkem a permakulturistou ze Slovenska. V této souvislosti mě velice oslovila prezentace Šárky Dittrichové, která společně se svými kolegy připravila velice zajímavou prezentaci o současném jídle a to ze všech možných úhlů pohledů. A protože dobré věci se mají šířit, dáváme prezentaci se svolením autorky k dispozici také na našem webu.


Osobně doporučuji prezentace stáhnout a pečlivě uložit ;-)

Prezentace je rozdělená do dvou částí.







Napsal: Michal Martoch

Žádné komentáře:

Okomentovat